flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про встановлення особливого режиму роботи Жовтневого районного суду Миколаївської області

17 березня 2020, 15:47

     17 березня 2020 року відбулись збори суддів, на яких погоджено голові суду встановити особливий режим роботи Жовтневого районного суду Миколаївської області на період карантину.

     Наказом голови від 17 березня 2020 року встановлено особливий режим роботи Жовтневого районного суду Миколаївської області на період з 17 березня до 03 квітня 2020 року зокрема:

  1. Припинено всі заходи, що не пов’язані з процесуальною діяльністю суду та забезпечення діяльності судової влади (круглі столи, семінари, дні відкритих дверей тощо).
  2. Припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду.
  3. Обмежено допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.
  4. Обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань: блідість обличчя, почервоніння очей, кашель.
  5. Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судових справ, розгляд яких завершено, здійснювати після закінчення особливого режиму роботи суду.
  6. Приймання вхідної кореспонденції здійснювати через засоби електронного зв’язку або через поштову скриньку, попередньо встановивши її в приміщенні суду біля віконця канцелярії.

     Рекомендовано громадянам та іншим особам:

  1. Усі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, поштою, факсом або дистанційними засобами зв’язку.
  2. Подавати до суду заяви як учасника справи, про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами.
  3. Надіслати заяви про відкладення розгляду справ у зв’язку із карантинними заходами.
  4. Утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності захворювання з такими ознаками: слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання, тощо.

 

     Дякуємо за розуміння, ми піклуємось про Ваше здоров’я!

     Бережіть себе, свої близьких та оточуючих!

 

 

Прес-секретар